Oferta Pret Asigurare Casco

De ce am nevoie de Oferta asigurare Casco de la transilvaniabrokersibiu.ro?

Conform zicalei: “mai bine previi, decat sa tratezi apoi!”, aceeasi regula se aplica si in cazul politei de asigurare casco. Este cu mult mai ok sa fii azi prevazator decat sa platesti maine sume uriase pentru pagube materiale produse in urma unui accident auto. O astfel de asigurare este cea care va oferi protectie masinii tale nu doar in cazul in care un accident va avea loc ci si in cazul unei tentative de furt, cand te poti alege cu geamurile sparte, cu oglinzile sau roata de rezerva furate si chiar in cazul furtului complet al autoturismului.

Astfel, in fiecare dintre aceste cazuri prezentate mai sus, este cu mult mai avantajos sa beneficiezi de avantajul pe care o asigurare casco ti-l ofera, suma pe care o platesti pentru achizitionarea uneia este drept ca e mai mare decat in cazul unui rca, dar nu se compara in niciun caz cu daunele provocate de accidentarea autoturismului.

In plus, de o asigurare casco poate beneficia orice autovehicul inmatriculat in romania si aflat in circulatie, pretul pentru asigurare variaza in functie de vechimea autoturismului precum si de tipul acestuia. Un pret bun pentru casco vei putea obtine in momentul in care vei cunoaste foarte bine toate informatiile referitoare la asigurarea casco, vei stii care sunt riscurile pe care sa le acoperi si vei avea in minte si bugetul pe care sa il aloci acestei asigurari. Acesta este unul dintre cele mai rapide moduri de a incheia o asigurare si de a stii de asemenea dinainte care este pretul platit pentru aceasta.

Riscurile pe care o asigurare casco le acopera sunt date de dauna partiala a autoturismului (doar cateva parti din acesta – cum se intampla in cazul accidentelor minore), dauna totala (intr-un astfel de caz valoarea politei casco poate acoperi pagube de pana la 80% din valoarea autoturismului), furtul din autoturism si parti ale acestuia (cum este cazul casetofonului, oglinzilor sau chiar rotii de rezerva) si nu in ultimul rand frutul autoturismului.

Tinand seama de toate aceste detalii nu cred ca mai este cazul sa te conving cat de utila este incheierea unei polite de asigurare casco si probabil ca pasul urmator pe care il vei face va fi cautarea unui broker bun de asigurare care sa fie in masura sa iti ofere cele mai bune asigurari casco.

1. Date proprietar
Nume:
Prenume:
CNP:
 
2. Detalii asigurare CASCO
Localitate:
Judet:
Strada:
Nr.:
Bloc:
Scara:
Etaj:
Apart:
Casatorit:
Unic conducator:
Data obtinerii permisului: Atentie
Data start: Atentie
Moneda:
Modalitate de plata:
Fransiza la dauna partiala: Info
Fransiza la dauna totala: Info
Categorie:
Marca:
Model:
Nivel echipare:
An fabricatie:
Data inmatriculare:
Nr. Inmatriculare:
Nr. Sasiu: Info
Motorizare:
Transmisie:
Caroserie:
Masa maxima admisa:Info
Nr. locuri:Info
Cilindree:Info
Putere (KW):Info
Kilometri bord:
Kilometri parcursi anual:

Km anuali parcursi

Nr. chei:
Nr. telecomenzi:
Sistem antifurt:
 
Dotari suplimentare:
 
Riscuri acoperite:
 
 
3. Date comanda
Telefon:
Email:
Apasa aici daca localitatea de livrare este aceeasi ca la punctul 2:
Localitate:
Judet:
Strada:
Nr.:
Bloc:
Scara:
Etaj:
Apart:
Observatii:

Daca aveti si alte observatii.

 
4.Incarcare documente necesare
Talon / cartea de inmatriculare: Info
CI / CUI : Info
Trimite datele introduse:
Programeaza-te Online

Daca doresti informatii personalizate referitoare la Serviciile de Asigurare, te invitam sa programezi o intalnire cu unul dintre specialistii nostri din Sibiu:

    Programeaza-te Online
    Translate »