Asigurarea de Raspundere Civila

Raspunderea civila a chiriasului fata de proprietar transilvania broker sibiu
Raspunderea civila a chiriasului fata de proprietar Transilvania Broker Sibiu

Care sunt avantajele unei asigurari de Raspundere Civila?

 • Esti asigurat si in cazul producerii faptelor de catre sot/sotie, copii, animale de companie sau alte persoane aflate in ingrijirea ta
 • Iti sunt decontate si cheltuielie de judecata
 • La aceasta asigurare de baza se pot adauga si:
 • Asigurarea de Raspundere Civila legala a proprietarului de imobile fata de chiriasii sai
 • Asigurarea de Raspundere Civila legala a chiriasului fata de proprietar
 • Acoperirea pentru animalele de companie
 • Acoperirea pentru pagubele pe care le poti provoca in calitate de biciclist.
 • Raspunderea pentru lucrarile de constructii / montaj efectuate la domiciliul asiguratului.

Asigurarea de Raspundere Civila legala a chiriasului fata de proprietar

De ce ai avea nevoie de o asigurare de raspundere civila? Pentru ca atunci cand locuiesti cu chirie, iti doresti sa te simti ca acasa. Indiferent de motiv, accidentele sunt ceva de asteptat, mai ales atunci cand urmeaza sa locuiesti intr-un apartament pe termen lung. Mai mult decat atat, daca ai un animal de companie sau daca intentionezi sa achizitionezi unul, atunci te poti astepta la pagube. Nu de putine ori, proprietarul este cel ce impune anumite conditii tocmai pentru a-si proteja apartamentul: fara animale de companie, fara copii, un numar limitat de chiriasi etc.

Nu renunta la ceea ce-ti doresti sau la ceea ce poate transforma un imobil intr-un camin! Incheie o asigurare de raspundere civila si vei obtine siguranta si linistea de care atat tu, cat si proprietarul aveti nevoie! Daca locuiesti sau folosesti un imobil inchiriat, atunci cu siguranta probabil ca nu vrei sa ai parte de cheltuieli suplimentare fata de chiria lunara. Asigura-te ca, in cazul in care ceva neprevazut se intampla, nu vei avea cheltuieli suplimentare.

Asigurarea de Raspundere Civila legala a chiriasului fata de proprietar este un partener de nadejde in cazul in care ai provocat anumite prejudicii proprietarului. Mai mult decat atat, este un partener pentru chirias si este, de asemenea, un partener de incredere si pentru proprietar. O astfel de asigurare iti va oferi, in calitate de proprietar, singuranta ca, apartamentul va fi exact asa cum isi doreste si la finalul contractului de inchiriere.

Ce se asigura:

Asigurarea acopera prejudiciile pe care le-ai provocat persoanelor fizice sau juridice si pentru care ai devenit raspunzator conform contractului de inchiriere. Opteaza pentru o asigurare de raspundere civila si bucura-te de siguranta financiara pe care acesta ti-o poate oferi!

Cere oferta

Vei primi despagubiri pentru:

 • Sumele pe care esti obligat sa le platesti cu titlu de dauna
 • Cheltuielile de judecata pe care esti obligat sa le platesti conform hotararii judecatoresti

Asigurarea de Raspundere Civila legala a proprietarului de imobile fata de chiriasii sai

Asigurarea de raspundere civila a proprietarului fata de chiriasi transilvania broker sibiu
Asigurarea de Raspundere Civila a proprietarului fata de chiriasi Transilvania Broker Sibiu

O sigurare de raspundere civila este metoda cea mai buna de a te proteja impotriva evenimentelor neprevazute ce pot aparea atunci cand iti inchiriezi imobilul.Chiria pe care o primesti din imobilele inchiriate este un venit pe care te bazezi. Dar, din neglijenta sau imprudenta se poate sa provoci chiriasilor tai pagube la care nu te-ai astepta. Asigura-te astfel ca nu vei avea cheltuieli suplimentare!

Situatiile neprevazute pot fi mai usor de gestionat cu Asigurarea de  Raspundere Civila legala a proprietarului de imobile fata de chiriasii sai. Uneori, este posibil sa pierzi din vedere anumite amanunte ce tin, spre exemplu, de efectuarea unor lucrari de intretinere pentru imobilul dat spre inchiriere. In cazul in care anumite bunuri, apartinand chiriasilor tai, sunt avariante, atunci tu vei fi cel ce va suporta diferitele cheltuieli de reparare.

Ce se asigura:

Printr-o asigurare de raspundere civila iti acoperi prejudiciile pe care le-ai provocat persoanelor fizice sau juridice si pentru care ai devenit raspunzator conform contractului de inchiriere.

Vei primi despagubiri pentru:

 • Sumele pe care esti obligat sa le platesti cu titlu de dauna
 • Cheltuielile de judecata pe care esti obligat sa le platesti conform hotararii judecatoresti.
 •  Acoperirea pentru animalele de companie
  • Un animal de companie implica multa responsabilitate – si fata de cresterea si dezvoltarea animalului, dar si fata de faptele acestuia. De aceea, o astfel de asigurare poate acoperi daunele produse de animalul tau de companie (de ex. daca acesta musca o persoana care iti solicita compensatii financiare, daca distruge un bun care nu este proprietatea ta, etc.).
 • Acoperirea pentru pagubele pe care le poti provoca in calitate de biciclist.
  • Indiferent cat de experimentat sau de precaut esti in calitate de biciclist, tot exista sanse sa zgarii o masina cand treci pe langa ea sau, mai rau, sa accidentezi pe cineva atunci cand pedalezi. Pentru astfel de cazuri, asigurarea de la Gothaer te acopera.
 • Raspunderea chiriasului fata de proprietar sau a proprietarului fata de chirias.
  • Fie ca locuiesti in chirie sau ai inchiriat apartamentul tau, esti direct responsabil in cazul unui eveniment neprevazut provocat vecinilor tai (inundatie, incendiu, etc.) si poti ajunge in situatii in care sa fie nevoie sa acoperi costuri semnificative de reparatii, pe care probabil nici nu le-ai preconizat.
 • Raspunderea pentru lucrarile de constructii / montaj efectuate la domiciliul asiguratului.
  • Renovarea locuintei poate fi o reala bataie de cap. Pe langa deranjul, efortul si costurile implicate, trebuie sa tii cont de riscurile la care locuinta si bunurile vecinilor tai sunt expuse in timpul lucrarilor de renovare, aceasta asigurare acoperind pagubele provocate acestora in timpul realizarii acestor lucrari.

  Vreau sa fiu contactat:

  Programeaza-te Online

  Daca doresti informatii personalizate referitoare la Serviciile de Asigurare, te invitam sa programezi o intalnire cu unul dintre specialistii nostri din Sibiu:

   Programeaza-te Online
   Translate »