Asigurarea de viata FII PRECAUT

Asigurarea de viata, Fii Precaut, este o asigurare cu acoperiri pentru spitalizare din accident, boala, Covid si deces din accident, boala si Covid. Produsul este pe 5 ani, iar la finalul perioadei de asigurare, in cazul in care clientul nu a beneficiat de indemnizatii de asigurare, acesta primeste 25% din totalul primelor de asigurare platite. Pot beneficia de aceasta asigurare persoanele cu varsta cuprinsa intre 1 si 60 de ani ca asigurati, acoperind riscuri pentru intreaga familie.

Asigurari transilvania broker sibiu - bicicleta ieftinaEste o asigurare de protecție pe termen de 5 ani, care oferă suport financiar:

 • Asiguratului, în situația spitalizării. Beneficiarilor, în situația decesului Asiguratului.
 • Asiguratului, la maturitatea contractului, prin returnarea a 25% din primele achitate, în cazul neproducerii riscurilor asigurate, deces sau spitalizare (accident sau boală), timp de 5 ani. Dacă s-a beneficiat de sume de bani pentru cazurile de spitalizare, se vor returna 25% din primele achitate pentru asigurarea de viață.

Ce se asigură prin asigurarea de viata FII PRECAUT?

Beneficiile oferite de acest contract sunt:

 • Indemnizații de spitalizare ca urmare a unui accident sau a unei îmbolnăviri, pentru o durată maximă de 30 sau 120 zile calendaristice.
 • Indemnizație în cazul producerii decesului asiguratului, ca urmare a unui accident sau a unei boli.
 • Returnarea a 25% din valoarea primelor achitate în cei 5 ani de contract (adică, primele achitate pe durata unui an și a unui trimestru), în cazul neproducerii riscurilor asigurate.
 • Includerea acoperirii și pentru cazurile de COVID 19, variantele existente, respectiv cele potențial viitoare. Protecție valabilă 24/7, atât în România, cât și în străinătate.
 • Primă constantă (neschimbată) pe toată durata contractuală de 5 ani, indiferent de numărul și/sau valoarea despăgubirilor achitate, respectiv de avansarea în vârstă a asiguratului.

Sumele asigurate (ca limită maximă a despăgubirii) variază în funcție de pachetul ales.

Fii Precaut
Tip produsAsigurare temporara de viata cu retur de prima cu acoperire si pentru Covid 19
Partile componente ale produsuluiAsigurarea de baza: deces din accident sau boalaAsigurarea suplimentara: spitalizare din accident sau boala
 

 

 

Pachete

Asigurari transilvania broker sibiu - acoperiri precaut*numarul maxim de zile de spitalizare acoperite/an de asigurare este de 30 zile sau 120 de zile conform pachetului ales
Durata contractului5 ani
Frecventa de plataTrimestrialaSemestrialaAnuala
Perioada de gratie2 luni
Perioada de repunere in vigoare4 luni de la data scadentei celei dintai prime neachitate
IndexareNu
ContractantPoate fi diferit de Asigurat: Persoana Fizica sau Persoana Juridica (doar daca Asiguratul este major)
Limitele de varsta ContractantMin. 18 ani si Max. 80 ani la data semnarii cererii de asigurare
Max. 85 ani la data de maturitate a contractului de asigurare
Limite de varsta AsiguratMin. 1 an si Max 60 ani la data semnarii cererii de asigurare
Max. 65 ani la data de maturitate a contractului de asigurare
Beneficiar in caz de deces din accident sau boalaBeneficiarii desemnati sau mostenitorii legali ai Asiguratului, daca nu a fost desemnat niciun beneficiar.
Beneficiar in caz de spitalizare din accident sau boalaAsiguratul
Beneficiar la maturitatea contractului de asigurareAsiguratul
 

Beneficiu la maturitatea contractului de asigurare

In cazul in care nu se produce riscul asigurat – decesul Asiguratului, se va returna Asiguratului o suma egala cu 25% din primele platite pentru asigurarea – deces din accident sau boala.

In cazul in care nu s-a despagubit niciun eveniment asigurat aferent asigurarii de spitalizare din accident sau boala, se va returna Asiguratului o suma egala cu 25% din primele platite pentru asigurarea – spitalizare din accident sau boala.

Perioada de asteptare pentru spitalizareExista o perioada de asteptare de 15 zile calendaristice de la data intrarii in vigoare a contractului de asigurare pentru spitalizare ca urmare a unei boli

Vreau oferta asigurare de viata

Prin ce se diferențiază acest produs?

Există o serie de caracteristici prin care asigurarea Fii Precaut se diferențiază de unele produse din piață, precum:

 • În cazul neproducerii unuia (spitalizarea) sau ambelor riscuri asigurate (spitalizarea și decesul), compania de asigurări returnează 25% din valoarea totală a primelor achitate în cei 5 ani de contract.
 • Posibilitatea de a cuprinde în asigurare persoane care au meserii mai riscante (constructori, șoferi, polițiști, militari), prin achitarea unui supliment de primă.
 • Cuprinde protecție și pentru cazul infectării cu COVID 19, inclusiv variante ale acestuia.
 • Posibilitatea de a cuprinde în asigurare copii minori, fără a fi necesară existența unui asigurat principal major.
 • Perioadă de așteptare redusă (15 zile) pentru intrarea în vigoare a protecției din boală, versus 30 – 90 zile, în mod uzual.
 • Perioadă de grație de 60 zile, versus 30 zile, în mod uzual. Perioadă de repunere în vigoare de 2 luni de la data rezilierii. Reducere de primă pentru frecvențele semestriale și anuale.
 • Contractul poate fi cesionat către o instituție de credit.

Ce nu se asigură?

Există câteva situații în care asiguratorul nu datorează despăgubiri pentru spitalizarea din accident sau boală, precum:

 • Primele 15 zile după momentul emiterii contractului de asigurare, pentru spitalizarea din boală.
 • Perioada în care valabilitatea poliței de asigurare este suspendată, ca urmare a neachitării primei (primelor) de asigurare
 • Din fiecare perioadă de spitalizare nu sunt despăgubite 2 zile, internarea și

Numărul de zile de spitalizare care îl depășește pe cel specificat în pachetul achiziționat (30 sau 120 zile pe an de asigurare). Printre situațiile în care asiguratul / beneficiarul (rii) nu au dreptul de a face solicitări de despăgubire se află:

 • Evenimente care au loc înaintea intrării în vigoare a contractului de asigurare
 • Evenimente cauzate de afecțiuni medicale
 • Vătămări corporale cauzate: intenționat de către asigurat, de consumul de droguri sau alcool, participarea activă la operațiuni de război
 • Toate condițiile pentru care asiguratorul nu datorează despăgubiri pentru decesul asiguratului sau spitalizarea din accident sau boală sunt detaliate în Condițiile generale de asigurare, la capitolele specifice de excluderi

Vreau oferta asigurare de viata

  Vreau sa fiu contactat:

  Programeaza-te Online

  Daca doresti informatii personalizate referitoare la Serviciile de Asigurare, te invitam sa programezi o intalnire cu unul dintre specialistii nostri din Sibiu:

   Programeaza-te Online
   Translate »