Asigurarea de viata atasata creditelor

Asigurarea de viata atasata creditelor transilvania broker sibiu
Asigurarea de viata atasata creditelor Transilvania Broker Sibiu

Transilvania Broker Sibiu detine o expertiza extinsa de peste 10 ani pe segmentul de bancassurance, oferind un portofoliu variat de asigurari de viata atasate creditelor: ipotecare, imobiliare sau de consum cu ipoteca si credite de consum.

Asigurare de viata destinata persoanelor fizice care contracteaza un credit pe termen mediu sau lung, avand scopul de a proteja Asiguratul si familia acestuia impotriva datoriilor acumulate dintr-un credit, in cazul unui eveniment neprevazut

Ce se asigura?

Persoanele fizice cu varsta de minim 18 ani si maxim 65 de ani impliniti la data intrarii in asigurare;

Persoana fizica titulara a unui credit, in baza unui Contract de Credit.

Riscurile acoperite prin asigurarea de viata:

Decesul Asiguratului din orice cauza (imbolnavire sau accident),

Invaliditate Totala Permanenta din orice cauza (imbolnavire sau accident ).

Suma asigurata:

Suma pentru care s-a incheiat asigurarea si in limita careia Asiguratorul plateste indemnizatia de asigurare.

Suma asigurata este deteminata pe baza valorii creditului pentru care este acontractata polita, fiind cel putin egala cu aceasta.

In cazul producerii evenimentului asigurat, Asiguratorul va plati catre institutia creditoare suma asigurata, in vederea stingerii creditului
Vreau oferta asigurare de viata

Teritorialitate :

Pe teritoriul Romaniei si in strainatate

Plata asigurarii se face in RON sau in moneda creditului, integral sau in rate, asa cum este mentionat in Polita de asigurare.

Acoperirea incepe la data precizata in Polita, cu conditia incasarii integrale a primei initiale.

Acoperirea inceteaza la data precizata in Polita de asigurare sau daca asigurarea  este neplatita.

  • Asigurarea de viata atasata creditelor ipotecare, imobiliare sau de consum cu ipoteca este asigurarea de viata adresata clientilor titulari de credite ipotecare, imobiliare, credite de consum garantate si negarantate.
  • Asigurarea de viata atasata creditelor de consum pentru clientii activi este o asigurare care ofera protectia familiei prin: acoperirea imediata a capitalului imprumutat, in caz de deces sau invaliditate; plata pe o perioada determinata a ratelor de credit, pana la redresarea financiara a asiguratului, in caz de somaj.
  • Asigurarea de viata atasata creditelor de consum pentru clientii seniori (persoane pensionate deja sau care varsta peste 60 de ani) este o asigurare care ofera protectia familiei prin acoperirea imediata a capitalului imprumutat, in caz de deces.
  • Asigurarea de viata atasata cardurilor de credit este o asigurare care ofera protectia familiei prin: acoperirea imediata a capitalului imprumutat, in caz de deces sau invaliditate; plata pe o perioada determinata a minimului de plata pe card, pana la redresarea financiara a asiguratului, in caz de somaj sau in caz de incapacitate temporata de munca din accident.

    Vreau sa fiu contactat:

    Translate »