Oferta Asigurare de Sanatate

Asigurarea de sanatate transilvania broker sibiu
Asigurarea de sanatate Transilvania Broker Sibiu

Oferta Asigurare de sanatate

Asigurarea de sanatate te ajuta sa gestionezi in mod confortabil, avantajos, la costuri accesibile, problemele de sanatate care apar pe neasteptate si implica o serie de cheltuieli suplimentare, neprevazute.

In mod teoretic, calitatea de angajati si plata contributiilor sociale ne garanteaza accesul la serviciile medicale gratuite oferite in baza asigurarii oferite de sitemul public. Practic, orice vizita la medic, implica eforturi financiare mai mici sau mai mari, in functie de specialitatea si notorietatea medicului si de complexitatea investigatiilor medicale pe care trebuie sa le efectuam.

Este un lucru bine cunoscut faptul ca spitalele si clinicile private ofera servicii medicale la standarde de calitate superioare celor oferite de sistemul public, asigura accesul la aparatura medicala performanta, de ultima generatie si la medicii specialisti.

Nu in ultimul rand, unul din avantajele notabile este timpul economisit, furnizarea serviciilor medicale pe baza de programare scutindu-te de indelungatele perioade de asteptare si de aglomeratia de la usile cabinetelor medicale din institutiile de stat.

Solicita Oferta Asigurare de Sanatate aici

Cele doua alternative pe care le avem la dispozitie in cadrul sistemului privat sunt asigurarea de sanatate si abonamentul incheiat la o clinica medicala. Intre cele doua variante exista insa diferente semnificative, pe care este bine sa le intelegem si sa le avem in vedere atunci cand alegem solutii de protectie pentru sanatatea noastra si a celor dragi.

Specialitati medicale acoperite:

 • Medicina Generala
 • Pediatrie
 • Dermatologie
 • Farmacie
 • Ginecologie
 • Cardiologie
 • Psihiatrie
 • Psihiatrie Pediatrica
 • Stomatologie
 • Kinetoterapie
 • Urologie
 • ORL
 • Medicina Interna
 • Reumatologie
 • Endocrinologie
 • Fitness
 • Psihologie
 • Nutritie

CARACTERISTICI

Asigurarea de sanatate privata acopera o gama larga de servicii si specialitati medicale, de care poti beneficia simplu si eficient. Poti alege un pachet predefinit de servicii pentru o asigurare de sanatate privata sau iti poti configura pachetul dorit. Indiferent de varianta aleasa, beneficiezi de toate cele 3 componente ale ingrijirii sanatatii: preventie, diagnostic, tratament.

De la o companie la alta, de la un pachet de servicii la altul, criteriile principale dupa care se calculeaza polita de asigurare difera, insa principalele elemente care se iau in considerare sunt:
– varsta;
– ocupatia;
– istoricul medical al pacientului;
– istoricul medical al familiei pacientului;
– daca fumeaza sau consuma alcool;
– practica anumite sporturi cu risc de accidentare (ski, parapanta etc).

Riscuri asigurate de Asigurarea privata de sanatate

Pachet asigurareRiscuri asigurateLimite de acoperire
AMBULATORIUConsultatiiAcoperit / Nelimitat
Analize de laboratorAcoperit / Nelimitat
Investigatii Imagistice si explorari frunctionaleAcoperit / Nelimitat
AmbulantaAcoperit / Nelimitat
Proceduri chirurgicale
în ambulatoriu
Maxim 2.500 Lei/an de asigurare
VaccinariAcoperit / Nelimitat – doar manopera
SPITALIZARESpitalizare + Interventii ChirurgicaleAcoperire 25 de zile/an de asigurare, maxim 15.000 lei/an de asigurare
Decontare directa a 100% din costuri în reteaua de parteneri medicali privati
Decontare ulterioara a 100% din costuri în rezerve private din cadrul spitalelor de stat
Decontare ulterioara a 100% din costuri în orice clinica/spital privat
În spitalele de stat, indemnizatie de 370 lei/zi/eveniment asigurat în primele 5 zile si 100 lei/zi/eveniment asigurat în restul zilerelor, pâna la limita de suma asigurata maxima
COMPLETConsultatiiAcoperit / Nelimitat
Analize de laboratorAcoperit / Nelimitat
Investigatii Imagistice si explorari functionaleAcoperit / Nelimitat
AmbulantaAcoperit / Nelimitat
Proceduri chirurgicale în ambulatoriuMaximum 2.500 lei/an de asigurare
Recuperare post spitalizareMaxim 1.500 lei, 30 zile/an
Medicamente eliberate pe baza de reteta500 lei/an de asigurare
VaccinariAcoperit / Nelimitat – doar manopera
Consultatii la domiciliu2/an
Spitalizare + Interventii ChirurgicaleAcoperire 25 de zile/an de asigurare, maxim 15.000 lei/an de asigurare
Decontare directa a 100% din costuri în reteaua de parteneri medicali privati
Decontare ulterioara a 100% din costuri în rezerve private din cadrul spitalelor de stat
Decontare ulterioara a 100% din costuri în orice clinica/spital privat
În spitalele de stat, indemnizatie de 370 lei/zi/eveniment asigurat în primele 5 zile si 100 lei/zi/eveniment asigurat în restul zilelelor, pâna la limita de suma asigurata maxima mentionata în polita
Spitalizare + Interventii Chirurgicale Boli GraveMaxim 15.000 lei, nelimitat ca numar de zile de spitalizare

Pachetele de asigurare, riscurile asigurate si limitele de acoperire pot sa difere in functie de asigurator

Asigurarea privata de sanatate vs abonamentul medical

Un avantaj semnificativ al asigurarii de sanatate se refera la reteaua extinsa de furnizori medicali pe care o pune la dispozitia asiguratilor: cabinete si centre medicale, clinici si spitale cu acoperire nationala. Asigurarea de sanatate permite accesul la mai multi furnizori de servicii medicale, acoperirea teritoriala fiind mult mai mare decat in cazul abonamentului de sanatate la o clinica privata (restrictiv, din acest punct de vedere) si oferind asiguratului libertatea de a alege furnizorul de servicii medicale dorit (inclusiv furnizori din sistemul public).

Spre deosebire de abonamentul medical, asigurarea de sanatate ofera flexibilitatea de a trece de la un furnizor de servicii medicale la altul – din sistemul public in sistemul privat sau, in cadrul sistemului privat, de la un furnizor la altul, nu doar in orasul de resedinta, ci pe tot teritoriul tarii.

Un alt plus al asigurarii de sanatate este ca, spre dosebire de abonament, ofera o gama complexa de servicii medicale si de investigatii fara co-plata – inclusiv servicii de imagistica medicala.

Nu in ultimul rand, asigurarea de sanatate acopera costurile cu spitalizarea (cazare, masa si tratamente) si interventiile chirurgicale in spitalele private din reteaua partenerilor medicali ai asiguratorului. Ori, stim cu totii, acestea sunt situatiile care genereaza cele mai consistente costuri iar asigurarea de sanatate reprezinta solutia optima de acoperire a lor.

Sistemul de decontare directa intre asigurator si furnizorii de servicii medicale te scuteste de grija platilor informale in sistemul public si de achitarea costurilor aferente serviciilor medicale accesate in sitem privat.

Decizia de a contracta o asigurare de sanatate necesita informare si analiza. Alegeti solutiile potrivite pentru protectia sanatatii dumneavoastra si a celor dragi. Alegeti sanatatea, pentru ca e mai buna decat toate.

  Prenume *

  Nume *

  CNP *

  Ocupatie (Functie si Domeniul de activitate) *

  Inaltime*

  Greutate*

  Adresa *

  Localitate *

  Telefon *

  Email *

  Valabilitate *

  Frecventa de plata *

  Carte identitate *

  Riscuri asigurate:

   

   

   

  Beneficii asigurate (1)

  Costuri acoperite de Asigurător

   

  Limita maximă de acoperire

  În reţeaua de parteneri medicali

  - prin decontare directă

  Alte instituţii medicale - prin rambursare de costuri

  Consultaţii de specialitate: medicină generală, medicină de familie, medicină internă, pediatrie - neonatologie, alergologie, boli infecţioase, cardiologie, dermatologie, diabet - boli de nutriţie, endocrinologie, gastroenterologie, hematologie, nefrologie, neurologie, obstetrică - ginecologie, oftalmologie, oncologie, ORL, ortopedie - traumatologie, pneumologie, reumatologie, urologie, senologie, orice specialitate chirurgicală.

   

  Tratamentul non-chirurgical al urgențelor medicale necesar pentru stabilizarea condiției medicale, efectuat de medicul generalist și/sau specialist în cadrul unei consultații acoperite prin polița de asigurare.

  10 consultații/an de asigurare

  100%

  din costuri

  75%

  din costuri

  Teleconsultatii - serviciu de consultație medicală prin videoconferință, ce poate fi accesat oricând ai o problemă de sănătate care nu necesită în mod obișnuit deplasarea la o instituție medicală, în vederea diagnosticării și obținerii de

  recomandări pentru investigații sau a unui tratament.

  nelimitat

  100%

  din costuri

   

  Serviciul "A doua opinie medicală" pentru confirmarea unui diagnostic sau tratament complex,

  Analizele medicale de laborator cu recomandare de la medicul generalist sau specialist din rețeaua de parteneri medicali agreați sau din afara acesteia, justificate din punct de vedere medical pentru diagnosticul/simptomatologia Asiguratului/Asiguratului dependent, în limita numărului de consultații acoperite. Biletele de trimitere/recomandările

  eliberate de medic generează deducerea 1 (unei) consultații din limita planului de asigurare ales.

  Analize medicale de laborator cu excepția: testelor de alergii și a analizelor de genetică

  în limita numărului de consultații acoperite

  100%

  din costuri

  75%

  din costuri

  Investigații medicale în scop de diagnosticare recomandate de medicul generalist sau specialist din rețeaua de parteneri medicali agreați sau din afara acesteia, justificate din punct de vedere medical pentru diagnosticul/simptomatologia Asiguratului/Asiguratului dependent, în limita specificată a serviciilor recomandate, daca există:

  Explorări funcționale * - orice tip de investigație din categoria: EKG, EKG de efort, oscilometrie, Holter TA și EKG, probe

  respiratorii, audiometrie, investigații oftalmologice, proceduri endoscopice, EEG etc

  2 investigații/an de asigurare

  100%

  din costuri

  75%

  din costuri

  Investigații de diagnosticare * - orice investigație din categoria: ecografie (cu excepția ecografiilor de sarcină), radiografie

  2 investigații/an de asigurare

  100%

  din costuri

  75%

  din costuri

  Imagistică medicală avansată * - orice investigație din categoria: RMN, CT, mamografie, osteodensitometrie

  2 investigații/an de asigurare

  100% din costuri

  75% din costuri

  Servicii de ambulanţă în cazul urgențelor medicale

  2 investigații/an de asigurare

  100% din costuri

  75% din costuri

   Beneficii asigurate (1)

  Costuri acoperite de Asigurător *

  în limita a 15.000 RON pe an de asigurare

  Spitale private din reţeaua de parteneri medicali

  - prin decontare directă

  Spitale din afara reţelei de parteneri medicali (2) - prin rambursare de costuri

   

  Spitale de stat din Romania (3) - prin rambursare de costuri

  Risc asigurat: accident și îmbolnăvire

  Cazare pentru o perioadă de maxim 21 de zile pe an de asigurare

   

   

  100% din costuri

   

   

  100% din costuri

  100% din costul unei rezerve private (dacă există şi s-a emis o factură)

  Consultaţii diverse specialităţi

   

   

   

   

  100% din costuri

   

   

   

   

  75% din costuri

   

   

   

   

  75% din costuri

  Investigații medicale, analize de laborator în scop de diagnosticare

  Medicamente și consumabile medicale furnizate în regim de spitalizare

  Intervenții chirurgicale

   

  (1) Perioadă de așteptare aplicabilă conform prevederilor condițiilro de asigurare:

      30 zile pentru riscul de îmbolnăvire;

      180 zile pentru următoarele tipuri de intervenții chirurgicale: chirurgia cataractei, implantul cohlear, corecţia deviaţiei de sept nazal, artroplastia de şold, intervenţiile pe structurile articulare ale genunchiului, ligamentoplastia, cura chirurgicală a herniilor abdominale necomplicate, colecistectomia pentru litiaza biliară necomplicată, tratamentul chirurgical al discopatiei lombosacrate.

   

  (2) Se extinde acoperirea planului Spitalizare prin rambursarea costurilor de spitalizare și intervenții chirurgicale efectuate la instituții medicale autorizate din Ungaria.

  (3) În cazul în care spitalizarea este gratuită (plătită prin sistemul asigurărilor sociale de stat), Asiguratul va primi o indemnizație de 200 RON per zi de spitalizare pentru maxim 21 zile/ an de asigurare, pentru acoperirea cheltuielilor

  referitoare la recomandările igienico-dietetice necesare în vederea restabilirii stării de sănătate ca urmare a afecțiunilor pentru care a fost necesară spitalizarea, precum şi costul serviciilor medicale neacoperite de către asigurările sociale de sănătate, în limita maximă de acoperire specificată în polița de asigurare.

  * În cazul spitalizării unui Asigurat dependent copil în vârstă de până la 14 ani împliniți, se vor acoperi cheltuielile de ședere ale unui singur însoțitor pe perioada internării copilului asigurat. Costurile pentru însoțitor se vor deduce din limita planului de spitalizare aferentă Asiguratului dependent copil.

  Acces 24/7 la serviciul DoctorChat - asistentul virtual care te ajută sa obții rapid recomandări competente de la medici generaliști, fără o programare prealabilă. Conversațiile se pot desfășura prin WhatsApp, Telegram, Viber sau prin SMS, în lipsa unei conexiuni la internet.


  Servicii adiționale

  Pentru asigurarea de nastere se aplică următoarele perioade de aşteptare, de la data intrării în valabilitate a politei:

  • 30 de zile pentru spitalizare și intervenţii chirurgicale, cu excepţia evenimentelor asigurate produse ca urmare a
   unui accident;

  • 10 luni pentru protocolul de sarcină;

  • 10 luni pentru naștere;

   Recuperarea medicală se ocupă cu tratarea afecţiunilor din sfera reumatologiei, neurologiei, ortopediei – traumatologiei, având ca scop combaterea durerii, relaxarea musculară, îmbunataţirea mobilitaţii articulare, a circulaţiei, a troficităţii ţesuturilor şi a metabolismului celular.

  Terapia de recuperare se adresează pacienţilor cu afecţiuni:

  • Ortopedico – traumatice: fracturi, entorse, luxaţii;

  • Reumatologice: spondilite, coxartroze, gonartroze;

  • Neurologice: hernii de disc, hemiplegii, paraplegii.

  Mesaj

  Sunt de acord cu Termenii si Conditiile site-ului, inclusiv GDPR

  Programeaza-te Online

  Daca doresti informatii personalizate referitoare la Serviciile de Asigurare, te invitam sa programezi o intalnire cu unul dintre specialistii nostri din Sibiu:

   Programeaza-te Online
   Translate »