Asigurarea de sanatate

Asigurarea de sanatate transilvania broker sibiu
Asigurarea de sanatate Transilvania Broker Sibiu

Asigurarea de sanatate

Asigurarea de sanatate te ajuta sa gestionezi in mod confortabil, avantajos, la costuri accesibile, problemele de sanatate care apar pe neasteptate si implica o serie de cheltuieli suplimentare, neprevazute.

In mod teoretic, calitatea de angajati si plata contributiilor sociale ne garanteaza accesul la serviciile medicale gratuite oferite in baza asigurarii oferite de sitemul public. Practic, orice vizita la medic, implica eforturi financiare mai mici sau mai mari, in functie de specialitatea si notorietatea medicului si de complexitatea investigatiilor medicale pe care trebuie sa le efectuam.

Este un lucru bine cunoscut faptul ca spitalele si clinicile private ofera servicii medicale la standarde de calitate superioare celor oferite de sistemul public, asigura accesul la aparatura medicala performanta, de ultima generatie si la medicii specialisti.

Nu in ultimul rand, unul din avantajele notabile este timpul economisit, furnizarea serviciilor medicale pe baza de programare scutindu-te de indelungatele perioade de asteptare si de aglomeratia de la usile cabinetelor medicale din institutiile de stat.

Cele doua alternative pe care le avem la dispozitie in cadrul sistemului privat sunt asigurarea de sanatate si abonamentul incheiat la o clinica medicala. Intre cele doua variante exista insa diferente semnificative, pe care este bine sa le intelegem si sa le avem in vedere atunci cand alegem solutii de protectie pentru sanatatea noastra si a celor dragi.

Specialitati medicale acoperite:

 • Medicina Generala
 • Pediatrie
 • Dermatologie
 • Farmacie
 • Ginecologie
 • Cardiologie
 • Psihiatrie
 • Psihiatrie Pediatrica
 • Stomatologie
 • Kinetoterapie
 • Urologie
 • ORL
 • Medicina Interna
 • Reumatologie
 • Endocrinologie
 • Fitness
 • Psihologie
 • Nutritie

CARACTERISTICI

Asigurarea de sanatate privata acopera o gama larga de servicii si specialitati medicale, de care poti beneficia simplu si eficient. Poti alege un pachet predefinit de servicii pentru o asigurare de sanatate privata sau iti poti configura pachetul dorit. Indiferent de varianta aleasa, beneficiezi de toate cele 3 componente ale ingrijirii sanatatii: preventie, diagnostic, tratament.

De la o companie la alta, de la un pachet de servicii la altul, criteriile principale dupa care se calculeaza polita de asigurare difera, insa principalele elemente care se iau in considerare sunt:
– varsta;
– ocupatia;
– istoricul medical al pacientului;
– istoricul medical al familiei pacientului;
– daca fumeaza sau consuma alcool;
– practica anumite sporturi cu risc de accidentare (ski, parapanta etc).

Riscuri asigurate de Asigurarea privata de sanatate

Pachet asigurareRiscuri asigurateLimite de acoperire
AMBULATORIUConsultatiiAcoperit / Nelimitat
Analize de laboratorAcoperit / Nelimitat
Investigatii Imagistice si explorari frunctionaleAcoperit / Nelimitat
AmbulantaAcoperit / Nelimitat
Proceduri chirurgicale
în ambulatoriu
Maxim 2.500 Lei/an de asigurare
VaccinariAcoperit / Nelimitat – doar manopera
SPITALIZARESpitalizare + Interventii ChirurgicaleAcoperire 25 de zile/an de asigurare, maxim 15.000 lei/an de asigurare
Decontare directa a 100% din costuri în reteaua de parteneri medicali privati
Decontare ulterioara a 100% din costuri în rezerve private din cadrul spitalelor de stat
Decontare ulterioara a 100% din costuri în orice clinica/spital privat
În spitalele de stat, indemnizatie de 370 lei/zi/eveniment asigurat în primele 5 zile si 100 lei/zi/eveniment asigurat în restul zilerelor, pâna la limita de suma asigurata maxima
COMPLETConsultatiiAcoperit / Nelimitat
Analize de laboratorAcoperit / Nelimitat
Investigatii Imagistice si explorari functionaleAcoperit / Nelimitat
AmbulantaAcoperit / Nelimitat
Proceduri chirurgicale în ambulatoriuMaximum 2.500 lei/an de asigurare
Recuperare post spitalizareMaxim 1.500 lei, 30 zile/an
Medicamente eliberate pe baza de reteta500 lei/an de asigurare
VaccinariAcoperit / Nelimitat – doar manopera
Consultatii la domiciliu2/an
Spitalizare + Interventii ChirurgicaleAcoperire 25 de zile/an de asigurare, maxim 15.000 lei/an de asigurare
Decontare directa a 100% din costuri în reteaua de parteneri medicali privati
Decontare ulterioara a 100% din costuri în rezerve private din cadrul spitalelor de stat
Decontare ulterioara a 100% din costuri în orice clinica/spital privat
În spitalele de stat, indemnizatie de 370 lei/zi/eveniment asigurat în primele 5 zile si 100 lei/zi/eveniment asigurat în restul zilelelor, pâna la limita de suma asigurata maxima mentionata în polita
Spitalizare + Interventii Chirurgicale Boli GraveMaxim 15.000 lei, nelimitat ca numar de zile de spitalizare

Pachetele de asigurare, riscurile asigurate si limitele de acoperire pot sa difere in functie de asigurator

Asigurarea privata de sanatate vs abonamentul medical

Un avantaj semnificativ al asigurarii de sanatate se refera la reteaua extinsa de furnizori medicali pe care o pune la dispozitia asiguratilor: cabinete si centre medicale, clinici si spitale cu acoperire nationala. Asigurarea de sanatate permite accesul la mai multi furnizori de servicii medicale, acoperirea teritoriala fiind mult mai mare decat in cazul abonamentului de sanatate la o clinica privata (restrictiv, din acest punct de vedere) si oferind asiguratului libertatea de a alege furnizorul de servicii medicale dorit (inclusiv furnizori din sistemul public).

Spre deosebire de abonamentul medical, asigurarea de sanatate ofera flexibilitatea de a trece de la un furnizor de servicii medicale la altul – din sistemul public in sistemul privat sau, in cadrul sistemului privat, de la un furnizor la altul, nu doar in orasul de resedinta, ci pe tot teritoriul tarii.

Un alt plus al asigurarii de sanatate este ca, spre dosebire de abonament, ofera o gama complexa de servicii medicale si de investigatii fara co-plata – inclusiv servicii de imagistica medicala.

Nu in ultimul rand, asigurarea de sanatate acopera costurile cu spitalizarea (cazare, masa si tratamente) si interventiile chirurgicale in spitalele private din reteaua partenerilor medicali ai asiguratorului. Ori, stim cu totii, acestea sunt situatiile care genereaza cele mai consistente costuri iar asigurarea de sanatate reprezinta solutia optima de acoperire a lor.

Sistemul de decontare directa intre asigurator si furnizorii de servicii medicale te scuteste de grija platilor informale in sistemul public si de achitarea costurilor aferente serviciilor medicale accesate in sitem privat.

Decizia de a contracta o asigurare de sanatate necesita informare si analiza. Alegeti solutiile potrivite pentru protectia sanatatii dumneavoastra si a celor dragi. Alegeti sanatatea, pentru ca e mai buna decat toate.

  Vreau sa fiu contactat:

  Programeaza-te Online

  Daca doresti informatii personalizate referitoare la Serviciile de Asigurare, te invitam sa programezi o intalnire cu unul dintre specialistii nostri din Sibiu:

   Programeaza-te Online
   Translate »