Asigurarea de Nastere

Asigurare de nastere transilvania broker sibiu
Asigurare de nastere Transilvania Broker Sibiu

Ce este asigurarea de nastere?

O asigurare pentru nastere este o asigurare de sanatate care pe langa acoperirile specifice unei asigurari de sanatate (consultatii, investigatii, analize, spitalizare, interventii chirurgicale, tratamente, transport cu ambulanta, etc.) ofera o acoperire si pentru nastere, pe cale naturala sau prin cezariana, putand acoperi chiar si monitorizarea sarcinii.

Asigurare pentru nastere pe cale naturala

O asigurare de nastere incheiata din timp acopera costurile generate de o nastere pe cale naturala indiferent ca alegi sa nasti intr-un spital privat, intr-o maternitate privata sau intr-un spital de stat.

Asigurare pentru nastere prin cazariana

O asigurare pentru nasterea prin cezariana iti va acoperi costul nasterii prin cezariana sau iti va deconta ulterior costul operatiei de cezariana daca ai ales sa nasti intr-un spital privat, cu conditia sa fi incheiat asigurarea cu ceva timp inainte de a fi ramas insarcinata.

Asigurare pentru monitorizarea sarcinii

Prin intermediul unei asigurari pentru monitorizarea sarcinii o viitoare mamica poate beneficia de un pachet de consultatii si investigatii medicale pentru monitorizarea sarcinii si a evolutiei acesteia.

In functie de pachetul ales, consultatiile, analizele, ecografiile si investigatiile necesare pentru monitorizarea sarcinii pot fi acoperite integral sau cu o coplata din partea ta.
Vreau oferta asigurare nastere

Ce este perioada de asteptare pentru asigurarea de nastere?

Perioada de asteptare este perioada de timp care trebuie sa treaca de la incheierea unei asigurari de nastere si pana la momentul cand acoperirea oferita de asigurare intra in vigoare.

Perioada de asteptare pentru acoperirea nasterii este de 10 luni, insa difera in functie de asigurator, existand si asigurari de sanatate care au o perioada de asteptare de 12 luni sau chiar 24 luni pana la acoperirea unei nasteri.

In concluzie, o asigurare de nastere trebuie incheiata cu cateva luni inainte ca mamica sa fie insarcinata.

Beneficiile unei asigurari de nastere

Asigurarea de nastere ofera viitoarei mamici mai multe beneficii:

 • Posibilitatea de a naste intr-un spital privat fara costuri aditionale;
 • Posibilitatea de a beneficia de servicii medicale de calitate intr-o clinica privata;
 • Monitorizarea sarcinii prin consultatii, ecografii, analize, investigatii medicale;
 • Cazarea in maternitate privata in saloane special amenajate cu un pat, televizor, internet, telefon, baie proprie, masa de infasat nou nascutul;
 • Acoperirea nasterii pe cale naturala;
 • Acoperirea nasterii prin cezariana;
 • Asistenta medicala completa, manevre pre natale si post-nastere, medicamente, consumabile si materiale sanitare necesare desfasurarii nasterii in cele mai bune conditii;
 • Toate dotarile necesare unui nivel superior de confort pentru o nastere fara griji;

In plus asigurarea de nastere pe langa acoperirea efectiva a nasterii ofera si o acoperire complexa de sanatate pentru consultatii si investigatii imbolnaviri si accidente.

Dupa nastere mama poate decide sa adauge si nou-nascutul pe asigurarea ei de sanatate, beneficiind astfel de o reducere de familie.
Vreau oferta asigurare nastere

  Vreau sa fiu contactat:

  Programeaza-te Online

  Daca doresti informatii personalizate referitoare la Serviciile de Asigurare, te invitam sa programezi o intalnire cu unul dintre specialistii nostri din Sibiu:

   Programeaza-te Online
   Translate ┬╗