Raspunderea Civila a Operatorilor de Alimentatie Publica si Hotelieri

Asigurari transilvania broker sibiu - bar

Daca activezi în domeniul hotelier sau de alimentatie publica, interactiunea cu publicul este elementul esential al activitatii tale.

Restaurantele, barurile, cluburile si hotelurile, se confrunta cu numeroase amenintari din cauza vatamarilor corporale accidentale, masurilor insuficiente de securitate si furturilor, raspunderilor civile legate de distributia de bauturi si siguranta alimentara, precum si a altor pericole la adresa sanatatii publice.

Pentru a-ti proteja afacerea, ai nevoie de o asigurare de raspundere civila specifica, perfect adaptata nevoilor tale. Asigurarea potrivita iti garanteaza faptul ca, in situatia in care ceva nu va merge bine, vei avea suficiente resurse financiare pentru a-ti continua afacerea in conditii normale.

Asigurarea Operatorilor de Alimentatie Publica si Hotelieri – acoperire

Asigurarea pentru raspunderea operatorilor hotelieri si de alimentatie publica te protejeaza impotriva despagubirilor cerute pentru vatamarile corporale sau daunele materiale, cauzate de serviciile si produsele vandute de compania ta.

Asigurarea iti poate oferi acoperirea necesara pentru situatia in care compania ta este actionata in instanta de un terț, ca urmare a vatamarii sau a bolilor cauzate de mancarea sau bauturile oferite spre consum de catre compania ta.

De ce ai nevoie de aceasta asigurare

In conditiile unui trafic mare de clienti, riscul unui accident este foarte ridicat, iar potentialele consecinte financiare si reputationale asupra afacerii tale sunt semnificative. Asigurarea iti va oferi linistea necesara pentru a-ti desfasura cu succes afacerea.

Cazuri obisnuite in care este invocata raspunderea civila

  • Alunecari, impiedicari, cazaturi: numeroase cereri sunt cauzate de alunecarea clientilor pe podele umede, adesea dupa ora de inchidere, cand personalul face curatenie.
  • Corpuri straine in produsele alimentare: aceste cereri de despagubire apar atunci cand obiecte straine din mancare provoaca vatamarea unui client, cum ar fi deteriorarea
  • Alimente contaminate: daunele provocate de intoxicatii alimentare sunt destul de

Contacteaza-ne!

Programeaza-te Online

Daca doresti informatii personalizate referitoare la Serviciile de Asigurare, te invitam sa programezi o intalnire cu unul dintre specialistii nostri din Sibiu:

    Programeaza-te Online
    Translate »