Asigurarea MicroFERMIER

Asigurarea microfermier transilvania broker sibiu
Asigurarea pentru fermieri MicroFERMIER Transilvania Broker Sibiu

Culturile tale, chiar daca sunt pe suprafete de pana in 50 ha, sunt importante pentru tine si familia ta. De aceea, trebuie sa le protejezi impotriva fenomenelor atmosferice, care le-ar putea dauna iremediabil.
Asigurarea MicroFERMIER de la Transilvania Broker Sibiu iti protejeaza munca si recoltele in care ti-ai pus atatea sperante.

Daca esti micro-fermier si lucrezi suprafete de pana la 50 ha, iti punem la dispozitie o asigurare speciala care gestioneaza pierderile suferite din cauza fenomenelor meteo. Odata cu Asigurarea MicroFERMIER iti asiguri nivelul de siguranta si confort, iti poti creste afacerea agro intr-un mod sanatos si profitabil si poti investi in tehnologii mai bune pentru a-ti creste nivelul de trai.
Pentru ca noi, la Transilvania Broker Sibiu, stim ca o afacere nu foarte mare poate fi profitabila, durabila si de succes.

De ce Asigurarea pentru fermieri este ce iti TREBUIE si ce conteaza sa stii despre ea:

 • Acopera toate RISCURILE: grindina, furtuna, ploaia torentiala, incendiul, alunecarile de teren, inghetul timpuriu de toamna, inghetul tarziu de primavara;
 • Ai o suma asigurata fixa, indiferent de cultura asigurata, pentru productii prestabilite;
 • Iti poti asigura culturile de: grau, orz, orzoaica, rapita, porumb, floarea soarelui si soia;
 • Ai pret fix al primei de asigurare/ ha, indiferent de zona de amplasare a culturii;
 • ti solicitam┬ádocumentatie minima┬ápentru plata despagubirii: depui la dosarul de dauna doar declaratia APIA sau adeverinta emisa de Primarie din care sa reiasa inscrierea culturilor asigurate in registrul agricol;
 • Te despagubim IMEDIAT┬ádupa aparitia riscului asigurat!

  Vreau sa fiu contactat:

  Programeaza-te Online

  Daca doresti informatii personalizate referitoare la Serviciile de Asigurare, te invitam sa programezi o intalnire cu unul dintre specialistii nostri din Sibiu:

   Programeaza-te Online
   Translate ┬╗