Asigurarea cu acoperire internationala Bupa

Asigurare de sanatate bupa
Asigurare de sanatate BUPA – Transilvania Broker Sibiu

Asigurare de sanatate BUPA – avantajele politei

Principalele avantaje ale incheierii unei asigurari de sanatate BUPA sunt date de acoperirea serviciilor medicale in Romania si in Europa dar si in intreaga lume, decontarea integrala a actului medical in orice spital din Europa sau din orice alta tara din strainatate, acoperirea transplantului, tratamentul complet si pe termen lung in cazul unor boli grave cum este leucemia, cancerul, afectiuni cardiologice, infarct sau alte boli asemanatoare.

Asigurare de sanatate BUPA cu acoperire internationala

BUPA asigurari va ofera posibilitatea de a putea accesa serviciile medicale de inalta calitate din Germania, Anglia UK, Austria si din intreaga Europa sau chiar din intreaga lume. Bupa este o asigurare de sanatate cu acoperire internatinoala pentru expati si cetateni straini si ofera o gama larga de alte servicii de asigurare: asigurari de sanatate pentru studenti, studii si munca in strainatate, asigurari de sanatate pentru cetateni straini, asigurari de sanatate pentru cetatenii europeni si asigurari de sanatate pentru expati precum si asigurare de sanatate pentru angajati dar si asigurari de sanatate de grup sau asigurare employee benefits.

Asigurarea de sanatate BUPA pentru copii:

 • copiii beneficiaza de tarife reduse;
 • tratamente in spitalele din Europa;
 • plata tratamentului se face de catre BUPA direct catre spitalul ales;
 • acopera investigatii medicale RMN, CT;
 • preturi incepand de la 49 ÔéČ / luna;

Asigurarea BUPA international in Romania garanteaza accesul la servicii medicale in spitalele private din Europa, Israel, Austria, Germania, Marea Britanie si acoperirea integrala a costurilor legate de exercitarea actului medical. O asigurare de sanatate BUPA Internatinoal Health Insurance acopera costurile interventiilor chirurgicale si spitalizarilor, tratamentul unor boli grave precum cancerul sau leucemia sau costurile implicate de operatiile de transplant sau alte interventii chirugicale si tratamente costisitoare.

Cu asigurarea medicala BUPA ai siguranta ca te poti trata la orice spital privat din Europa sau din lume fara a fi nevoit sa platesti costul consultatiilor sau ale tratamentelor pe care trebuie sa le faci. BUPA asigurari este cel mai mare asigurator din lume in materie de asigurari de sanatate cu acoperire internationala.

Asigurarea medicala internationala BUPA

O asigurare medicala BUPA, fiind o asigurare medicala internationala garanteaza accesul la cele mai bune servicii medicale si ofera conexiuni cu orice specialist medical din Europa, Germania, Austria, Turcia sau Israel sau din alte tari.

O asigurare medicala privata de sanatate acopera costul serviciilor de transplant in Europa, tratamentul unor afectiuni grave dar si orice alt act medical solicitat sau necesar, in orice clinica de stat sau privata din Europa sau chiar din intreaga lume.

Asigurarea BUPA – o asigurare medicala internationala de sanatate

 • decontare cu orice spital din lume;
 • potrivita romanilor care locuiesc in strainatate;
 • acces la tratamente, servicii si investigatii medicale in Europa si intreaga lume;
 • acopera operatii si tratamente complexe, transplant, proteze;
 • acopera tratamentul bolilor cronice, cancer, operatii pe inima;
 • acopera integral costurile de spitalizare si tratamentele medicale;
 • tratament stomatologic de 4000 ÔéČ/an;

  Vreau sa fiu contactat:

  Programeaza-te Online

  Daca doresti informatii personalizate referitoare la Serviciile de Asigurare, te invitam sa programezi o intalnire cu unul dintre specialistii nostri din Sibiu:

   Programeaza-te Online
   Translate ┬╗