Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Cancerului

In fiecare an, pe data de 4 februarie, marcam Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Cancerului cu scopul de a implica un numar cat mai mare de persoane care sa vorbeasca despre cancer.

Obiectivul este sa ne concentram activitatea pentru a schimba semnificativ semnificatia diagnosticului de cancer, astfel incat, intr-o buna zi, cuvintele “aveti cancer” sa aiba un impact mai redus asupra pacientilor si sa fie mai usor de rostit de catre medicii specialisti. Ne dorim sa transformam cancerul intr-o afectiune care poate fi tinuta sub control, chiar vindecabila.

Fiecare pacient diagnosticat cu cancer parcurge drumul sau propriu, cu provocari mai mici sau mai mari pe parcursul acestuia. Din grija pentru pacienti, am ales sa actionam prin dezvoltarea unui produs de asigurare, AEGON OPTIMIST, care acopera principalele riscuri in cazul unui diagnostic cu o boala oncologica: CONSULTATIE, TRATAMENT SI BANI

Asigurari transilvania broker sibiu - aegon optimistTotodata, acest produs ofera tuturor pacientilor accesul egal la cele mai noi terapii impotriva acestei boli, in cadrul clinicilor private AMETHYST.

“Impreuna depasim obstacolele”– este deviza noastra, “Si, astfel, ne continuam drumul spre viitorul pe care noi toti il dorim”.Programeaza-te Online

Daca doresti informatii personalizate referitoare la Serviciile de Asigurare, te invitam sa programezi o intalnire cu unul dintre specialistii nostri din Sibiu:

    Programeaza-te Online
    Translate »