6 Motive pentru care Ai Nevoie de o Asigurare Privata de Sanatate

 

Te-ai intrebat vreodata de ce ar trebui sa platesti si pentru o asigurare privata de sanatate din moment ce contribui deja la fondurile CASS si CAS? Ai o asigurare de sanatate deja, nu? Atunci de ce sa mai adaugi inca o cheltuiala la bugetul familiei?

Ei bine, exista numeroase motive pentru care este recomandabil sa investesti intr-o asigurare privata de sanatate. De la an la, din ce in ce mai multi clienti Transilvania Broker aleg sa o faca. Iti prezentam mai jos motivele lor.

Inainte de asta, vom acoperi lucrurile de baza.

Ce Este Asigurarea Privata de Sanatate?

Asigurarea privata de sanatate este un tip de polita care poate fi incheiat atat pentru adulti, cat si pentru copii. Ea acopera diverse riscuri, in functie de profilul medical al persoanei asigurate (conditii pre-existente, probleme cronice, stil de viata). De asemenea, aceasta polita functioneaza pe mai multe paliere:

  • Preventie
  • Consultatie
  • Investigatie
  • Diagnostic
  • Spitalizare
  • Recuperare post-operatorie

Foarte important: asigurarea medicala privata NU este acelasi lucru cu abonamentul la o clinica privata. Asigurarea privata de sanatate are o acoperire teritoriala mult mai mare si cuprinde aproape toate serviciile medicale de care ai nevoie, de la analize la interventii chirurgicale.

6 Motive Pentru a Incheia o Asigurare Privata de Sanatate Acum

1. Sistemul medical de stat este gratuit, dar problematic

Multe dintre analizele de care avem nevoie in mod uzual sunt gratuite in sistemul medical de stat. Insa aceasta gratuitate vine la pachet cu foarte mult timp pierdut la cozi si foarte multa birocratie.

La fel se intampla si in cazul consultatiilor de baza sau al oricarei vizite la medic.

2. Nu trebuie sa astepti atunci cand ai o urgenta

De asemenea, sistemul medical de stat este de multe ori supra-solicitat, asa ca este posibil sa fii nevoit sa astepti chiar si pentru o interventie chirurgicala sau pentru a avea acces la tratament.

Asigurarea medicala privata elimina aceste probleme si iti ofera acces facil si rapid la centre medicale de top din zona ta, cu timp de asteptare minim si cu respectarea programarilor.

3. Flexibilitate si personalizare

Asigurarea privata de sanatate poate fi personalizata in functie de nevoile tale si ale familiei tale. Poti alege sa acoperi o plaja mare de riscuri sau te poti concentra pe cateva riscuri, in functie de istoricul medical familial si de planurile tale de viitor.

De exemplu, unii dintre clientii Transilvania Broker care au incheiat polita de asigurare de sanatate prin intermediul nostru au ales sa se concentreze pe riscurile contractarii unei forme de cancer, din cauza unui istoric oncologic in familie.

Alti clienti, stiind ca isi doresc un copil in viitorul apropiat, au ales polite de asigurare care sa acopere investigatiile si monitorizarea in timpul sarcinii, precum si nasterea in sine.

4. Acoperire internationala

Unele polite de asigurare de sanatate iti ofera acces la spitale si centre medicale din afara Romaniei, precum si asistenta medicala in timpul calatoriilor. Ca atare, ai practic doua polite intr-una singura: asigurare medicala si asigurare de calatorie.

5. Servicii Premium

Politele private de sanatate iti ofera acces la servicii premium pe toata durata actului medical. De la efectuarea unei programari si pana la tratamentul post-operator, tot personalul medical implicat se va asigura ca primesti tot confortul de care ai nevoie.

Mai mult, vei avea acces la spitale dotate modern, aparatura de ultima generatie si medici de top.

6. Servicii medicale de urgenta la standarde inalte

O simpla cautare pe internet ne arata mii de rezultate cu articole care detaliaza adevarate drame petrecute din cauza faptului ca serviciul public de ambulanta nu reuseste sa ajunga la timp la toti pacientii. Iata cateva exemple aici, aici si aici.

Cu o asigurare medicala privata, stii ca ambulanta va ajunge la tine in timp util.

Asigurarea medicala privata poate fi o polita complexa si greu de inteles. De aceea suntem aici pentru tine. Te putem ajuta sa alegi cea mai buna polita pentru tine si familia ta. Lucram cu toti asiguratorii specializati in asigurari medicale pentru ca tu sa ai acces la oferte diverse. Solicita o oferta acum – asigurarea privata de sanatate iti poate salva viata, tie si celor dragi.Programeaza-te Online

Daca doresti informatii personalizate referitoare la Serviciile de Asigurare, te invitam sa programezi o intalnire cu unul dintre specialistii nostri din Sibiu:

    Programeaza-te Online
    Translate »