Asigurarea de Raspundere Civila Profesionala a Cadrelor Didactice si Pedagogice

Asigura-ti activitatea zilnica, copiii sunt imprevizibili!

Asigurarea de Raspundere Civila Profesionala a Cadrelor Didactice şi Pedagogice va protejeaza pe dumneavoastra sau angajatii dumneavoastra, iar acestia se pot ocupa de ceea ce stiu mai bine si sa o faca in confort – EDUCATIA COPIILOR.

Se acopera prejudiciile aduse de Asigurat, elevilor/ copiilor, in limita atributiilor de serviciu, ca urmare a unor fapte savarsite din culpa sa (neglijenta, imprudenta, omisiune) prin care devine raspunzator in baza prevederilor legale.

Asigurarea acopera pierderile banesti pe care Asiguratul este obligat sa le suporte in cazul in care, in legatura cu exercitarea profesiei de cadru didactic, incalcand una din indatoririle sale profesionale – a  provocat un  prejudiciu şi este obligat să il repare.

Asigurarea de Raspundere Civila Profesionala a Cadrelor Didactice şi  Pedagogice poate fi încheiata de:

– cadre didactice şi pedagogice indiferent de funcţie şi grad profesional: profesori, invatatori, pedagogi, educatori, suplinitori;

– unitatile de educatie şi invatamant, indiferent de nivel (scoli, licee, gradinite), fie în numele unitatii fie pentru fiecare cadru didactic, pe baza de tabel anexat la polita de asigurare.

Confortul cadrelor didactice vine din faptul ca acoperirea se refera la activitatea desfasurata in sediul unitatii de invatamant mentionate in polita, la elevii aflati in incinta acesteia şi/sau la cei aflati in alte locuri (ex.: cantine, cabinete medicale, spitale, stadioane, sali de sport, bazine de inot, sali de spectacole, expozitii, excursii şi  tabere organizate) in masura în care sunt insotiti de Asigurat, ca urmare a unei sarcini de serviciu, cu extindere la indeplinirea functiei de profesor (pedagog) de serviciu pe scoala, in conformitate cu programarea si regulamentul de organizare si functionare.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie!Programeaza-te Online

Daca doresti informatii personalizate referitoare la Serviciile de Asigurare, te invitam sa programezi o intalnire cu unul dintre specialistii nostri din Sibiu:

    Programeaza-te Online
    Translate »