Allianz-Țiriac oferă gratuit polița PAD la asigurarea locuintei pana la sfarsitul anului 2022

In perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2022 Allianz-Țiriac derulează o companie prin care încurajează protecția completă a locuințelor.

Astfel, proprietarii de locuințe care își asigură locuința print-o poliță facultativă la Allianz-Țiriac în perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2022 primesc în mod gratuit asigurarea obligatorie (PAD) cu valabilitate de un an.

Campania se adreseză proprietarilor de locuință (tip A) care nu sunt încă asigurați Allianz-Țiriac sau clienților Allianz-Țiriac a căror poliță a expirat în urmă cu cel puțin 30 de zile.

Locuinta de tip A este constructia cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn, sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa, lemn, ori din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic

Sunt luate în considerare în campanie toate produsele de asigurare facultativă de locuinţă distribuite de Allianz-Ţiriac.

Solicita o oferta personalizata, completand formularul aiciProgrameaza-te Online

Daca doresti informatii personalizate referitoare la Serviciile de Asigurare, te invitam sa programezi o intalnire cu unul dintre specialistii nostri din Sibiu:

    Programeaza-te Online
    Translate »