Stiai ca Asigurarea Mixta de Viata nu costa!

Asigurarea mixta de viata cu acumulare de capital nu costa aproape nimic!

Asigurarea de viata cu acumulare de capital este o solutie optima de economisire si protectie. Astfel beneficiezi de suma asigurata plus participarea la castig, fie la sfarsitul contractului, fie in cazul producerii riscului asigurat in perioada acestuia

Poti incheia aceasta polita pe o perioada de 10-15-20 -30 ani, esti asigurat de la inceputul perioadei de asigurare, in cazul in care ti se intampla un risc asigurat, pana la finalul contractului.

Sistemul de plata este flexibil. Poti alege sa platesti, anual, semestrial sau trimestrial prima de asigurare iar la finalul contractului incasezi Indemnizatia totala de asigurare (Suma Asigurata + Profitul Companiei).

Ce avantaje ai ?

  • Poti cesiona asigurarea pentru obtinerea unui credit.
  • Incepand cu anul 2 de asigurare, anual beneficiezi automat de acces la un program de fidelizare, prin alegerea unei clauze de asigurare suplimentare cu titlu gratuit.
  • In cazul unui deces din accident rutier, Beneficiarul va primi triplul sumei asigurate.
  • Poti opta pentru clauza de invaliditate permanenta din orice cauza, caz in care indemnizatia de asigurare este egala cu un procent din suma asigurata
  • Poti alege o multitudine de riscuri asigurate suplimentar ( ex: spitalizare din orice cauza, boli grave, cheltuieli medicale, fracturi/ arsuri, etc). In cazul in care optezi pentru achizitionarea de pachete de asigurare, beneficiezi de clauze gratuite.
  • In cazul incapacitatii totale de munca plata primelor de asigurare este acoperita de catre asigurator pe toata durata ramasa a contractului.

Vreau oferta asigurare de viata

Programeaza-te Online

Daca doresti informatii personalizate referitoare la Serviciile de Asigurare, te invitam sa programezi o intalnire cu unul dintre specialistii nostri din Sibiu:

    Programeaza-te Online
    Translate »