Asigurari Bunuri/ Echipamente/ Utilaje pentru Start-up

Asigurari start-up pentru bunuri/ echipamente/ utilaje

Transilvani Broker Sibiu asigura clientilor sai consultanta pentru asigurarile bunurilor, echipamentelor sau utilajelor achizitionate prin programe de dezvoltare a afacerii de tip Start-up Nation. Acest parteneriat asigura dezvoltarea afacerilor pe termen mediu si lung, prin identificarea produselor de asigurare dorite de dumneavostra atat pe perioada de monitorizare si implementare a proiectului de start-up, cat si pe viitor. Va sprijinim in adaptarea politelor de asigurare prin integrarea riscurilor la care sunteti supus astfel incat pretul sa fie cel mai bun, raportat la calitate/pret. Aceste Asigurari Bunuri/ Echipamente/ Utilaje pentru Start-up implica analiza planului de afacere a activitatii dumneavostra si prelucrarea datelor de catre specialistii nostrii.

Ce tipuri de echipamente se pot asigura ?

Se pot prelua in asigurare ORICE fel de echipamente sau bunuri (Ex: echipamente IT, auto, sportive, laptop-uri, aparate foto, etc.)

Mai jos iti vom da cateva exemple de situatii pe care trebuie sa le ai in vedere in momentul in care iti asiguri utilajele si echipamentele achizitionate prin Programul Start-Up Nation.

 • Pentru echipamentele foto/video care sunt folosite in afara locatiei este important sa iti adaugi si  clauza de portabilitate care acopera bunurile pentru furt in afara locatiei si chiar si scaparea acestora din mana.
 • Pentru utilajele de productie este indicat sa ai acoperire si pentru avariile accidentale ale acestora.
 • Un factor important in determinarea pretului il reprezinta si cladirea unde vor fi amplasate/utilizate echpamentele: daca este o cladire noua, cu sisteme de supraveghere si incendiu, pretul va fi semnificativ mai mic.

Se pot asigura echipamentele daca momentan exista doar factura Proforma ?

Bunurile sau echipamentele tale nu se pot asigura pana nu exista factura finala, dar se poate obtine oferta pe baza facturii proforme si a cererii chestionar.

Documente  necesare pentru ofertare

Pentru a va prezenta o oferta, trimiteti  Cererea Chestionar completata pe adresa de pe e-mail:  sibiu@transilvaniabroker.ro

 • copie CUI
 • copie factura (sau proforma)

NOTA: Informatiile cu privire la cladire si mijloacele de protectie la incendiu si furt au o importanta deosebita in analiza riscului si stabilirea termenilor de asigurare, atat cand se solicita Asigurarea Cladirii, cat si cand se solicita numai Asigurarea Bunurilor continute de aceasta. De aceea va rugam ca informatiile sa fie complete si sa va asigurati de corectitudinea lor.

  Vreau sa fiu contactat:

  Programeaza-te Online

  Daca doresti informatii personalizate referitoare la Serviciile de Asigurare, te invitam sa programezi o intalnire cu unul dintre specialistii nostri din Sibiu:

   Programeaza-te Online
   Translate »