Oferta Pret Asigurarea ROTR

Oferta Pret Asigurare ROTR

Toti operatorii de transport rutier sunt obligați prin lege să facă dovada că dispune de capacitate financiară pentru obținerea licenței de transport, cât și pentru obținerea copiilor conforme de transport.

Asigurarea ROTR (Risc financiar – ARR) este polița de asigurare a capacității financiare si a răspunderii civile a Operatorilor de Transport Rutier.

Pentru Autoutilitarele cu masa totală maximă autorizată cuprinsă între 2,5 tone – 3,5 tone obligativitatea operatorului de transport rutier este de a avea o capacitate financiara minima de 1800 Euro pentru primul vehicul si 900 Euro pentru celelalte vehicule.

Pentru Autoutilitarele cu masa maxima autorizata mai mare de 3,5 tone obligativitatea operatorului de transport rutier este de a avea o capacitate financiara minima de 9.000 Euro pentru primul autovehicul  și de cate 5.000 Euro pentru fiecare din celelalte vehicule .

Prima minima este de 35 euro

După plasarea comenzii o să primesti pe e-mail oferta și detaliile de plată.

Daca se opteaza pentru oferta de la Uniqa sau Exim si sunt mai multe vehicule, pentru emiterea politei se trimit poze sau scan cu toate taloanele pe adresa de mail sibiu@transilvaniabroker.ro
Oferta o primesti in maxim 3 ore de la plasarea comenzii (pentru comenzi plasate in intervalul orar 8 – 17) sau a doua zi, incepand cu ora 8 (pentru comenzi plasate dupa ora 17).
Daca nu primesti mail-ul in folderul Imbox verifica si in folderul Spam (daca folosesti Yahoo) sau Promotions (daca folosesti Gmail).

  Denumire Firma *

  CUI Firma *

  Suma Asigurata (Euro) *

  Conform prevederilor legale in vigoare, Operatorul de Transport trebuie să facă dovada că dispune de capacitate financiară în valoare de 9.000 euro pentru primul autovehicul și de cate 5.000 euro pentru fiecare din celelalte autovehicule.

  Numarul de vehicule (N) *

  Societatea de asigurare

  Suma asigurata (euro)

  Prima anuala (euro)

  Franciza (euro)

  ABC Insurance

  0

  Uniqa

  1% din dauna minim, 150 EUR / eveniment

  EximAsig

  0

  Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii

  Telefon *

  Email *

  Informatii asigurat

  Sediu social *

  Nr Registrul Comertului *

  Statutul Asiguratului:

  Societate existentaSocietate nou infiintata

  Data infiintarii *

  Functioneaza ca operator de transport rutier din anul *

  Natura si volumul activitatii:
  1. Tipuri de transporturi efectuate

  2. Perioada de asigurare

  Numar luni *

  Data inceput: *


  Data final: *

  3. Modalitatea de plata a primei de asigurare

  Incarcare Talon (max 20 MB)


  Sunt de acord cu Termenii si Conditiile site-ului, inclusiv GDPR  Programeaza-te Online

  Daca doresti informatii personalizate referitoare la Serviciile de Asigurare, te invitam sa programezi o intalnire cu unul dintre specialistii nostri din Sibiu:

   Programeaza-te Online
   Translate »