Restituirea primelor de asigurare pentru politele de la City Insurance care au incetat de drept in 11.05.2022

“Avand in vedere ca pe 11.05.2022 au incetat de drept toate politele CITY, cu exceptia celor de garantii, apreciem utile cateva informatii privind procedura FGA de restituire a primelor de asigurare aferente perioadei din contract ramasa neacoperita.

În cazul contractelor de asigurare care au fost în vigoare până la data de 11 mai 2022, termenul limită de depunere a cererilor de restituire de primă pentru perioada rămasă neacoperită de asigurător, se împlinește în data de 11 august 2022.

Pentru depunerea cererii de restituire la FGA nu mai este necesara denuntarea politei la CITY, aceasta incetand de drept.

In cadrul cererii de restituire, la subrica suma solicitata, creditorul va mentiona „suma calculata de FGA” sau „suma aferenta perioadei neacoperite”.

Cei care intenționează să solicite restituirea fracțiunii de primă rămase neconsumată pot transmite cererile de restituire primă folosind una dintre variantele:Programeaza-te Online

Daca doresti informatii personalizate referitoare la Serviciile de Asigurare, te invitam sa programezi o intalnire cu unul dintre specialistii nostri din Sibiu:

    Programeaza-te Online
    Translate »