GHID CU CELE MAI IMPORTANTE TIPURI DE POLITE PENTRU COMPANIILE CARE ACTIVEAZA IN INDUSTRIE

Tipuri de polite pentru companiile care activeaza in industrie

Asigurarea cladirilor si bunurilor apartinand persoanelor juridice

Acopera daunele produse cladirilor, mijloacelor fixe (masini, utilaje, echipamente, instalatii, mobilier, birotica etc) si stocurilor de marfa (materii prime, produse semifabricate, produse finite, deseuri reciclabile etc). Aceasta polita acopera o multitudine de categorii de riscuri precum: incendiu; explozie; fenomene naturale; vandalism; furt si multe altele.

Asigurarea de pierderi financiare din intreruperea afacerii (BI)

Acopera pagubele cauzate de intreruperea activitatii din cauza avarierii/ distrugerii/pierderii bunurilor asigurate (cladiri, masini, utilaje, instalatii, echipamente, materii prime etc.). In functie de optiunea clientului, acest tip de asigurare poate sa conduca la: refacerea proprietatii avariate; atingerea capacitatii de productie, atingerea nivelului de productie; refacerea cifrei de afaceri etc.

Asigurarea echipamentelor si instalatiilor (EEI)

Acopera pagubele echipamentelor, instalatiilor electrice si ale liniilor de productie ca urmare a unei avarii accidentale, erori in manipulare sau operare. Acest tip de polita despagubeste avaria unei linii de productie de care firma este dependenta in procesul de productie si/sau care ar putea afecta tot fluxul de productie si implicit comenzile.

Asigurarea de raspundere

  -  raspunderea civila legala fata de terti

  -  raspunderea producatorului

  -  raspunderea fata de angajati

  -  raspunderea fata de proprietari/chiriasi - daca este cazul

  -  includerea unor acoperiri suplimentare cum ar fi: daunele morale, poluare accidentala etc.

 

Asigurarea de credit comercial

Acopera riscul de neincasare a creantelor, a facturilor, sau riscul de intrare in insolventa / faliment a clientilor companiei, care cumpara marfa cu plata la termen. Sunt riscuri la care compania ta este expusa, dar acest tip de polita le-ar putea preveni efectele.

Asigurarea pentru angajati: viata, accidente, sanatate:

Aceste tipuri de polite acopera riscurile de deces, invaliditate, spitalizare si interventie chirurgicala, precum si daunele cauzate de accidentele la locul de munca. incheind o polita de grup, companiile ofera angajatilor lor si persoanelor-cheie din afacere sansa unor despagubiri in cazul unor evenimente nefericite: accident, vatamare corporala, imbolnavire sau deces.

Asigurarile auto rca + casco

Un principal atuu al politelor rca si casco destinate persoanelor juridice este gradul mare de flexibilitate. Astfel, in functie de specificul activitatii, bugetul alocat si marimea parcului auto sau de utilaje, se poate porni de la un plan de baza, cu posibilitatea de a se adauga o serie de acoperiri sau produse care sa acopere riscurile pe care compania le are in activitatea zilnica.

 

Daca vrei sa ne lasi un mesaj, apasa butonul de contact.